Wednesday, May 23, 2007

Fanny och Alexander


Täna 14.30 tegid Bergmani-fanaatikud algust Ingmar Bergmani mammutfilmi "Fanny ja Alexander" vaatamisega. Tegu on mitmes mõttes julgustükiga, sest film ON pikk (kokku ca kolm tundi) ja rootsikeelne (soomekeelsete subtiitritega, seda küll). Jätkame esmaspäeval, kui üleminekueksam läbi.

Juta

6 comments:

Anonymous said...

see film oli VÄGA VÄGA hea.
ja üllatav oli tõesti see, kui selgelt nad rääkisid.
ei, mina ootan igastahes huviga järgmist osa.

(mu kõht on IKKA kooki täis :D)

Juuli

Eva said...

olgugi, et ma midagi palju Carl Larssonist enam ei tea, tekkis mul tahestahtmata mõte, et mõned kaadrid olid justkui tema joonistused.

"Laterna Magica" omandas ka justkui suurema tähenduse. :)

Anonymous said...

eva-mai, sama mõte tekkis mul ka! praegu mõtlen, et peaks "laterna magica" üle lugema. järgmine kohustuslik raamat (ja film) võiks olla "hea tahe" (ragnel loetud, muuseas!), mis räägib bergmani vanemate kohtumise ja abielu algusaastate lugu.

Anonymous said...

Mind huvitab hirmsasti, kas täna keegi filmi vaadata jaksas? Usun miskipärast, et pärast eksamit olid kõik parasjagu väsinud ja ilm oli ka liiga ilus! Aga kui vaatajaid oli, kui kaugele jõudsite ja kuidas oli?

Anonymous said...

tuleb tõdeda, et mina nägin vaid esimese kasseti lõpuni. mu silm tõmbles metsikult ja ma ei suuutnud keskenduda.
aga. mulle meeldis film ja mul on kahju et mul ta niiviisi poolikuks jäi.

Juuli

Mágico said...

Ja peale Juulit pidi Eva lahkuma ja siis jäi asi täitsa katki. Kuna õues oli päikesepaisteline ja kuidagi ei suutnud Bergmani vaadata. What a pity. Aga järgmine aasta kindlasti peame lõpuni vaatama. Küll jõuab, küll jõuab. Elu veel pikk ees.