Friday, June 1, 2007

Mina tänan!


Põhjamaade kultuurilugu sai kuidagi äkki otsa, nagu oleks keegi kääridega kallal käinud. Aasta läks, nagu läks ja mina tänan igatahes kõiki, kes leidsid aega Põhjamaade üritusi külastada, filme vaadata, raamatuid lugeda ja sisukaid ettekandeid ette valmistada ja esitada ning tundides käia. Soovin kõigile kaunist ja kultuurset suvepuhkust!

Üks küsimus ka - mis saab sellest blogist?

Juta

8 comments:

Mágico said...

See on ju jumala lahe blog. Mina usun, et sellest blogist saab see, mis järgmine aasta põhjamaade kultuuriloost saab. Äkki saab ajalugu?

Eva said...

palun teeme edasi midagi. palun teeme. kuidagi ikka saab, eks? midagi ikka saab.

Anonymous said...

mina toetan eva-maid. midagi saame ju ikka koos teha ju? see oleks tobe kui hunnik ühiste huvidega inimesi lihtsalt laiali läheks.
niisiis näiteks.. kui mitte teha asja edasi iganädalaste tundidena, siis võiks kasvõi filmiõhtuid korraldada nagu me juba koolis rääkisime. valime mõne hea filmi, keegi räägib natukene ette sellest ja siis vaatame kõik koos.
ja blogi võiks kindlasti alles jääda, sest äkki kõik ei jälgi reklaame ja magab muidu maha filmi-, luule- ja muid festivale, kus saaks natuida põhjamaiseid kultuurielamusi. siin saaks siis üksteist teavitada. ja ka näiteks häid raamatuid soovitada.
vot. nii arvan mina.


head suve jätku kõigile!!
Juuli

kärdu said...

Mulle tund üldiselt meeldis. Kuna aeg oli selline, nagu ta oli, siis päris mitmel korral läksin hoopis koju magama (mitte, et Juta üldse väsinud polnud selleks ajaks, eks). No, blogi võib ju alles jääda. Aeg-ajalt ikka külastame seda ju. Ja järgmisel aastal võiks midagi orgunnida tõesti, et saaks koos käia.

Anonymous said...

Täpselt. Magus maik jäi suhu ning kohe kuidagi ei taha leppida asjaoluga, et nüüd peab end sellest võõrutama hakkama.

http://aycu06.webshots.com/image/21485/2002333411701753773_rs.jpg

Ragne

Anonymous said...

Stiilsust taodeldes parandan vigast linki.

http://aycu06.webshots.com/image/21485/2002333411701753773_rs.jpg

Unknown said...

Suri Ingmar Bergman


:(

Anonymous said...

kusjuures tahtsin just sellest teema teha. kurb uudis, väga kurb!